Categorii

PrestaShop

Buletin de știri

Taxe de transport

Poșta Română

- Taxa de transport este de 13 lei per comanda, indiferent de marimea, greutatea sau numarul de produse comandate. In cazul comenzilor combinate se plateste doar taxa produsului cu taxa postala cea mai mare.
- Coletele sunt expediate in acceasi zi, sau a doua zi dupa confirmarea comenzii si ajung la oficiul postal de destinatie in 2-3 zile lucratoare
- Ridicarea si achitarea coletelor se face la oficiul postal


Curier Rapid (URGENT Curier sau alt curier la cererea clientului)

- Taxa de transport se achita direct la curier, la livrarea marfii si este la Urgent Curier de aproximativ 20 lei. Valoarea acestei taxe pooate varia in functie de greutatea coletului, de valoarea rambursului si eventual de kilometrii exteriori facturati de catre curier. Valoarea exacta a taxei de transport va va fi comunicata de catre operatorii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii.
- Coletele sunt expediate in aceeasi zi sau a doua zi dupa confirmarea comenzii si ajung la dvs acasa in 24 de ore de la expediere. Curierul va suna si va aduce coletul la usa.
- Ridicarea si achitarea coletelor se face la curier, la domiciliul dvs.- Nu exista o valoare minima pentru comandă. Toate comenzile vor fi onorate in conditiile de mai sus.

- La comenzi mai mari de 1500 lei livrarea produselor se face GRATUIT, prin Poșta Română sau curierat.

Informații suplimentare

- Prin e-mail - intrând pe pagina de Contact a site-ului sau trimițând un e-mail la

                             comenzi@prohornar.ro

- Prin telefon - sunând la:

                             0755 666 401

                             0745 767 313

                             (Luni – Duminică, între orele 09:00 - 20:00)